Faktoja

Tehtävänimikkeitä ovat mm. toimitusjohtaja, ruokapalvelujohtaja, palvelujohtaja, ruokahuolto- ja palvelupäällikkö, ravitsemispäällikkö, ravintolapäällikkö ja ruokapalveluesimies.

Tapahtumat

  • Ei tapahtumia

Jäsenten kirjautuminen

Vastuullisuus liiketoiminnassa

  • 14.1.2015 klo 18:00

Ruokapalvelut ovat toimialana osa toimitilapalveluja ja, siten osaa kasvavaa ja kilpailtua globaalia liiketoimintaa. Globaalit ja kansalliset yritykset sekä julkiset liikelaitokset kehittävät liiketoiminataansa vastuullisuuden johtamisessa suunnitelmallisesti ja päämäärätietoisesti.

Itsestään selvyytenä pidettävä vastuullisuus toiminassa hämärtyy helposti globaleissa toimitusketjuissa. Suomessakin markkinat määräävät hinnan, mutta laatu ja sisältö jää vaikemapana argumenttina varjoon. Palvelun tai tuotteen ostajan on osattava määritellä kilpailutettvan tuotteen ja palvelun sisältö. Sanonta hyvää ei saa halvalla pitää tässäkin asiassa paikkansa. MMM:n rahoittama ja Ekocentrian hallinnoimma KEHA-hanke on tuotanut työkaluja kestävien ja vastuullisten hankintojen edistämiseksi. KEHA-hankeen aineitoa ja tulokset löytyvät oheisesta linkistä.

http://www.kestavathankinnat.fi/