Faktoja

Tehtävänimikkeitä ovat mm. toimitusjohtaja, ruokapalvelujohtaja, palvelujohtaja, ruokahuolto- ja palvelupäällikkö, ravitsemispäällikkö, ravintolapäällikkö ja ruokapalveluesimies.

Tapahtumat

  • Ei tapahtumia

Jäsenten kirjautuminen

Jäsenille

Tervetuloa jäsensivulle.

Jäsensivuille kootaan yhdistyksen sisäisiä jäsenille suunnattuja asioita. Sivuille pääsevät jäsenet. Pyydä itsellesi käyttäjätunnukset yhteystietosivuilta. Tunnukset toimitetaan sinulle sähköpostiin noin kolmenpäivän sisällä.

Terveydenhuollon dieteetikkoyhdistys, Tedy ry on verkostoitunut niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Tedy ry:n jäsenet ovat myös alueensa Terveys ja talous ry:n alueyhdistyksen jäseniä. Tedy ry on valtakunnallinen ammattialajärjestö. Tedy järjestää vuosittain oman alansa koulutuspäivät erillisinä koulutuspäivinä tai Terveys ja talouspäivien yhteydessä. Tedy on myös organisoinut vuodesta 2008 alkaen joka toinen tai kolmas vuosi järjestettäviä valtakunnallisia ravitsemushoidon kehittämisen strategiaseminaareja.

Tedy ry, alueelliset Terveys- ja talousyhdistykset sekä ammattialajärjestöt ovat osa valtakunnallista Terveys ja talous ry:tä. Tedy ry:n ja alueesi Terveys ja talous ry:n jäsenyyttä haet oheisen linkin lomakkeella. Alueesi Terveys- ja talousyhdistys järjestää kotimaakunnassasi toimintaa mm. koulutuksia ja jäsenistön virkistystilaisuuksia.

http://terveysjatalous.fi/jasenhakemus

Terveys ja talous ry:n ja Tedy ry jäsenenä saat jäsenjulkaisun kotiisi, viisi – kuusi numeroa. Ohessa on Terveys ja talouslehden verkkolinkki.

http://terveysjatalous.fi/terveys-ja-talous-lehti

Vuosittain järjestettävien valtakunnallisten Terveys- ja talouspäivien ohjelma ja esitykset löytyvät oheisesta linkistä.

http://terveysjatalous.fi/terveys-ja-talous-paivat

Terveys- ja talous ry:n etusivu ja ammatilliset jäsenyhteisöt löytyvät oheisesta linkistä.

http://terveysjatalous.fi

Terveys ja talous ry:n kautta jäsenet voivat verkostoitua myös Euroopan terveydenhuoltoon mm. EAHM:n kongresseissa. Euroopan sairaaloiden johdon järjestö EAHM julkaisee useita verkkojulkaisuja. Niihin voit tutustua linkissä http://healthmanagement.org.