Faktoja

Tehtävänimikkeitä ovat mm. toimitusjohtaja, ruokapalvelujohtaja, palvelujohtaja, ruokahuolto- ja palvelupäällikkö, ravitsemispäällikkö, ravintolapäällikkö ja ruokapalveluesimies.

Tapahtumat

  • Ei tapahtumia

Jäsenten kirjautuminen

Ajankohtaista Suomalaisessa ruokakulttuurissa

  • 17.1.2015 klo 14:13

Ruokatieto ry pitää yllä nettisivuja, joilta löydät ruokaan liittyviä ajankohtaisia tiedotteita ja artikkeleja. Ruokatieto seuraa myös kansainvälisiä uutisia päivittää niitä omille sivuille.

http://www.ruokatieto.fi/

Elintarvikkeet ja elintarviketurvallisuus

  • 17.1.2015 klo 13:55

Löydät ajankohtaista tietoa elintarvikkeista ja elintarviketurvalllisuudesta kansallisen valvontaviranomaisen kotisivuita. Alla on linkki Eviran sivuille.

www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/

Vastuullisuus liiketoiminnassa

  • 14.1.2015 klo 18:00

Ruokapalvelut ovat toimialana osa toimitilapalveluja ja, siten osaa kasvavaa ja kilpailtua globaalia liiketoimintaa. Globaalit ja kansalliset yritykset sekä julkiset liikelaitokset kehittävät liiketoiminataansa vastuullisuuden johtamisessa suunnitelmallisesti ja päämäärätietoisesti.

Itsestään selvyytenä pidettävä vastuullisuus toiminassa hämärtyy helposti globaleissa toimitusketjuissa. Suomessakin markkinat määräävät hinnan, mutta laatu ja sisältö jää vaikemapana argumenttina varjoon. Palvelun tai tuotteen ostajan on osattava määritellä kilpailutettvan tuotteen ja palvelun sisältö. Sanonta hyvää ei saa halvalla pitää tässäkin asiassa paikkansa. MMM:n rahoittama ja Ekocentrian hallinnoimma KEHA-hanke on tuotanut työkaluja kestävien ja vastuullisten hankintojen edistämiseksi. KEHA-hankeen aineitoa ja tulokset löytyvät oheisesta linkistä.

http://www.kestavathankinnat.fi/

Ajankohtaista ammattikeittiöiden energiatehokkuudesta

  • 14.1.2015 klo 17:39

Ammattikeittiöiden ympäristökysymykset ja vaikutukset ovat ajankohtaisia asioita. Motiva Oy sivulla on avauttu vuoden alusta keskustelublogi aiheesta.

Oheisesta linkistä pääset sivuille.

http://www.motivanhankintapalvelu.fi/ajankohtaista/blogi